Лудогорец с постна продукция срещу Локомотив (ВИДЕО)

0
-
-

Лудогорец показа слаб футбол срещу Локомотив Пловдив и бе далеч от силните си изяви. „Орлите“ не успяха да победят, въпреки че имаха правото да изпълнят дузпа. Така последният съдийски сигнал прозвуча при 0:0.

Наставникът на домакините Георги Дерменджиев извърши осем промени в сравнение със състава, който започна преди няколко дни срещу Апоел (Беер Шева). Сред 11-те като титуляри бяха само Лукас Саша, Игор Пластун и Анисе.

Първият точен шут бе на сметката на Локомотив, който обаче не затрудни Ренан. В 4-ата минута Мисиджан направи двойно подаване с Жоао Паоло и излезе очи в очи с Пиргов, но под ъгъл. Последва удар с левия крак, но той се получи доста неточен.

В 10-ата минута Жоао Паоло финтира Пламен Крумов, който го бутна и реферът отсъди дузпа. Потърпевшият стреля към долния ляв ъгъл, но Пиргов демонстрира блестящ рефлекс и изби.

В 17-ата минута Лукоки получи травма и напусна терена, което се отрази осезаемо на играта на Лудогорец в предни позиции. Остротата изчезна и до края на полувремето домакините не успяха да създадат някакво по-сериозно положение пред вратата на Локомотив.

Седем минути след началото на втората част Пламен Крумов, който в тази среща играе на нетипичния за него пост на централен защитник, сбърка при опит да изчисти топката и я подаде на Мисиджан, който обаче не се възползва от подаръка и шутът му от 6-7 метра бе блокиран.

В ответната атака Умарбаев изведе отляво Димо Бакалов, който се озова очи в очи с Ренан, но изстрелът му излезе в аут и по този начин нападателят пропиля единственото, но доста сериозно положение за своя отбор до този момент.

В 65-ата минута Кишада се освободи добре от противников футболист и центрира отлично отдясно към Мисиджан, който изпревари Бедиме и шутира от пет метра, но в ръцете на Пиргов.

Действията на домакините в офанзивен план ставаха все по-хаотични. Те търсеха гола, но им липсваше класа. В тези минути играта на Лудогорец изглеждаше като преди пет-шест години, когато тимът още прохождаше в българския елитен футбол. В последната минути младият Светослав Ковачев можеше с глава да донесе победата за домакините, но топката премина на сантиметри от лявата греда на Илко Пиргов. Така Лудогорец загуби две точки, а Локомотив си тръгва с актив от Разград.

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 19. Василев, 8. Лукас Саша, 32. Пластун, 5. Терзиев, 10. Кампаняро, 12. Анисе, 11. Кишада, 92. Лукоки, 93. Мисиджан, 37. Жоао Паоло

ЛОКО ПД: 1. Пиргов, 71. Крумов, 22. Николов, 2. Бедиме, 19. Велковски, 17. Траянов, 20. Пауло Серджио, 39. Умарбаев, 7. Бакалов, 77. Мартинович, 10. Марчев