Лудогорец се върна на върха (ВИДЕО)

0

Отборът на Лудогорец си върна лидерската позиция в класирането в Първа професионална лига. Това стана факт, след като разградчани победиха с 2:0 тима на Дунав в поредния мач от 19-ия кръг. Благодарение на успеха момчетата на Димитър Димитров събраха на сметката си 45 точки и изпревариха ЦСКА, които останаха втори с 44 пункта. Трети са Левски с 38 точки.

В герой за Лудогорец тази вечер се превърна Марселиньо. Бразилският плеймейкър уби интригата в срещата с два гола преди почивката, като се разписа в рамките само на 60 секунди. Той откри резултата в 35-ата минута, но при попадението към него останаха огромни съмнения за засада.

Малко след това Марселиньо удвои аванса на домакините, разписвайки се с глава. С асистенция за попадението се отличи Лукоки. С пропуски през първата част пък се отчетоха Кешеру, Мисиджан и Дяков, които не успяха да се разпишат от изгодни позиции.

След почивката Лудогорец намали оборотите, а героят Марселиньо получи заслужена почивка и беше заменен от Кампаняро още в 58-ата минута.

В следващия кръг Лудогорец гостува на Пирин, а Дунав приема Локомотив Пловдив.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]