Лудогорец разпиля Септември за едно полувреме /видео/

0

Лудогорец победи Септември като гост и добави три точки към актива си.
Като цяло през първата част зеленият тим бе неузнаваемо слаб и не успя да сътвори нищо смислено.

В началните минути на срещата двата тима създадоха по едно меле пред противниковата врата, но така и не се стигна до удар в очертанията на вратата.

До 30-ата минута на терена бе пълна скука. Септември и Лудогорец не могат да създадат нито една смислена атака, като по често топката можеше да бъде забелязана във въздуха, отколкото на тревата.

В 45-ата минута домакините изненадващо поведоха в резултата. Крис Гади направи за смях Абел Анисе и Натанаел като ги размина на скорост и малко след като Игор Пластун да го посрещне, отправи слаб удар. Футболистът насочи топката право в десния ъгъл на Ренан и влетя в мрежата

В 53-ата минута гол на Клаудио Кешеру не бе зачетен заради засада. Минута по-късно българският шампион изравни. Натанаел опъна мрежата за 1:1 с топовен изстрел с десния крак.

В 56-ата минута „орлите“ стигнаха до пълен обрат. Натанаел изведе Лукоки, който размина вратаря на домакините, и отблизо вкара за 1:2.

Двете попадения дадоха крила на Лудогорец и възпитаниците на Димитър Димитров натикаха своя опонент в наказателното поле. Атаките започнаха да се редуват една след друга, но Кешеру на два пъти пропусна да сложи окончателно точка на спора, след като пропусна от чиста позиция.

В 73-ата минута Кешеру прехвърли стража на домакините Янко Георгиев, но притичал играч на Септември изчисти на сантиметри от голлинията.
Вандерсон с трети гол в 87 -та минута сложи край на спора.Две минути по-късно Лукоки довърши домакините.

СЕПТЕМВРИ: 21. Георгиев, 8. Галчев, 15. Добрев, 22. Стоичков, 7. Тилев, 20. Байду, 19. Гади, 9. Тошев, 5. Генчев, 23. Трифонов, 14. Сандански

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 6. Натанаел, 4. Сисиньо, 30. Моци, 32. Пластун, 12. Абел Анисе, 18. Дяков, 84. Марселиньо, 92. Лукоки, 88. Вандерсон, 28.Кешеру