Лудогорец няма да освобождава никого

0

Лудогорец няма да освoбождава нито един играч през зимата, довериха източници от клуба. Първоначално старши треньорът Димитър Димитров-Херо е смятал да махне двама, но с оглед очакваната здрава битка за титлата напролет и мачовете с Милан е решил да не редуцира състава, защото все още няма яснота за нови играчи, пише „Тема спорт“. Към момента орлите не са привлекли никого. Разградчани започват подготовка на 6 януари, а желанието на Херо е било чаканите нови да дойдат тогава. Те ще са трима. На няколко пъти през есента Димитров заяви гласно, че разполага с твърде малка вариативност на определени постове. Той не бе съгласен с привличането на бразилския централен защитник Рафаел Форстър. Било е обсъждано преотстъпването на някои играчи, но за момента Всичко е стопирано и до края на сезона никой няма да напуска Лудогорец, осбен ако не се стигне до продажба.

Междувременно отборът на Анисе спечели титлата за аматьори на Мадагаскар. Халфът на разградчани се явява нещо като спонсор, тъй като отборът му играе с екипировката и емблемата на Лудогорец.

Това не е първи случай на чужденец, подвизаваш се в българското първенство, да подпомага тим от своята родина. Преди няколко години бившият ляв бек на Левски Лусио Вагнер бе създал свой отбор, който нарече Левски Бразилия. Тимът използваше купена от бразилеца екипировка на сините. Футболистите ходеха без коли за домакинските си двубои, тъй като след тях задължително се пиеше бира и се слушаше българска чалга.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]