Лудогорец изпреварва конкуренцията за национал на Швейцария с предварителен договор

0
-
-

Лудогорец прави изключително сериозен опит да привлече швейцарския национал Марио Гавранович, твърдят италианските медии. 27-годишният нападател е част от хърватския Риека и прави изключително силен сезон. За 12 мача в първенството е вкарал 6 гола, а в евротурнирите има три попадения от шест срещи.

В момента Гавранович е част от швейцарския национален отбор, който играе бараж за класиране на Мондиал 2018 със Северна Ирландия. Договорът му с Риека е до края на сезона и все още няма предложение за подновяването му.

Според информациите българският шампион прави всичко възможно да си гарантира услугите на Гавранович. Счита се, че „орлите“ са му предложили предварителен контракт, който футболистът с босненски и хърватски корени обмисля.

С този ход Лудогорец се опитва да изпревари конкуренцията за подписа на швейцарския национал и отсега да си гарантират услугите му от лятото. Както вече стана ясно интерес към Марио Гавранович имат италианският Торино и испанският Еспаньол.

През кариерата си нападателят е играл за Лугано, Ивердон, Ксамакс, Шалке 04, Майнц и Цюрих. За националния отбор на Швейцария има 11 мача и 4 гола. Той беше част от тима на „часовникарите“ за Мондиал 2014.

Източник: Блиц Спорт

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]