Лудогорец – Ботев! Дебела обръщалка, Неделев симулира контузия, на „Коматево“ взели куп пари срещу Левски и ЦСКА?!

0

Скандални намеци за изключително топлата връзка между Лудогорец и Ботев Пд за първи път излязоха наяве публично. Това се случи не къде да е, а в една от най-уважаваните медии под тепетата – „Марица“. Вижте какво пише в материалът преди битката между двата тима в понеделник в Разград.

„Пет въпроса към Ботев преди понеделник“:

„От началото на месеца Ботев се тресе. Къде заради излъгани очаквания, къде заради напразни надежди, къде заради чиста доза страх.

За оставките и останалите няма смисъл да се говори. Новата сакрална дата е 1октомври. Тогава ще се понагласи пасиансът. Дотогава е ясно едно – всяка пешка с някаква власт в Ботев се мъчи да стане цар.

Въпросът е във въпросите, отговори на които няма кой да даде. Ръководството е в оставка, на Николай Киров му пуши главата – няма играчи, а отборът му гостува на най-силния тим в България.

Не, че ме интересува, но мой приятел пита. Затова и ще изстрелям няколко въпроса, които ще си останат и без отговор. Но все пак сме ги задали, нали!

Има ли приятелски отношения между Ботев и Лудогорец? Справка – последните десетина мача за първенство.

Има ли страх от Лудогорец сред лидерите на отбора? Справка – контузиите на Тодор Неделев, Пламен Димов и Крум Стоянов. Прибавяме и Йордан Минев. Всъщност, с него и без него, разликата в защитата на Ботев не е голяма

Има ли връзка премията за мача с Левски с обещаната съща сума за ЦСКА-София. Двете премии от едно и също място ли са приготвени? Има ли такава и за кротка и разумна игра в понеделник в Разград?

И така, това са част от въпросите, които мои приятели фенове на Ботев ежедневно ми задават. И те не се интересуват кой на какво ще е шеф, стига Ботев да е достоен отбор. Както цялото това лято!

И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба на хендикап? За един приятел питам.

Юлиян Ангелов, Marica.bg

7 дни футбол