Локо (Пд) и ЦСКА не се победиха (СНИМКИ+ВИДЕО)

0
-
-

Представителният тим на Локомотив завърши наравно 1:1 с ЦСКА-София в мач от 25-тия кръг на Първа лига. Дани Кики откри резултата в 13-та минута, но Кирил Десподов изравни за „червените“ в 80-та.

Двубоят на Лаута започна равностойно, като битката в центъра на терена преобладаваше. В 13-ата минута Локомотив вкара след страхотен шут на Дани Кики. Веселин Марчев свърши чудесна работа отляво, като пое топката и тръгна навътре към наказателното поле. Пред него той събра четирима играчи в червено около себе си и подаде към Кики, който овладя и шутира прецизно от около 21-22 метра. Китанов плонжира, но нямаше шанс да извади топката, която влезе в долния десен ъгъл за 1:0 в полза на „черно-белите“!

В 29-ата минута Локомотив получи правото да изпълни пряк свободен удар леко вляво от вратата на ЦСКА. Велковски опита да шутира над стената от двама души, като улучи Десподов и спечели само корнер за „черно-белите“. В края на полувремето ЦСКА-София нанесе два изстрела чрез Кубемба и Руй Педро, но без проблеми за Харуби.

В 50-ата минута Веселин Марчев изведе Дани Кики сам срещу вратаря. Нападателят се канеше да шутира от точката на дузпата, но Стойчо Атанасов дотича и с шпагат изби топката от краката му.

В 57-ата минута Рубен Пинто от състава на ЦСКА-София получи топка в наказателното поле и от 7-8 метра шутира през човек по диагонала, но без проблеми за стража на Локомотив.

В 80-ата минута след неразбирателство между Виданов и Ел Харуби, Десподов се възползва и вкара за 1:1. До края на мача нито един от двата отбора съумя да вкара и двубоя завърши наравно.

След този двубой Локомотив е на 4-то място в класирането с актив от 39 точки. В последния кръг от редовния сезон (преди разделянето на първа 6-ца и втора 8-ца) „черно-белите“ гостуват на Берое в Стара Загора.

Снимки: Пресслужба Локомотив (Пд)

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК