Локо Бургас отвя Странджанец

0

Локомотив Бургас спечели у дома срещу отбора на Странджанец (Царево) с разгромното 5:0. През първите двадесетина минути и двата отбора не успяваха да създадат голови положение пред вратата на съперника. В

[sociallocker id=5830]

30-тата минута, след включване в предни позиции, Джамбазов от малък ъгъл прекара топката покрай вратаря на гостите и откри за „Локомотив“. Няколко минути по-късно, след центриране от ъглов удар към близката греда, отново капитанът на „черно-белите“ бе най-съобразителен и с красив плонж обърна топката в мрежата за 2:0. В самия край на полувремето Христо Цаков излезе сам срещу вратаря и бе повален в наказателното поле, а зад бялата точка застана Костадин Джамбазов, оформяйки своя хеттрик и 3:0 на полувремето за „железничарите“.

През второто полувреме домакините натиснаха още повече своя съперник и едва пет минути след неговото начало Цветозар Манолов увеличи преднината на „Локомотив“ на 4:0. Последваха няколко сериозни пропуска, като футболисти в черно-бяло на три пъти оставаха сами срещу вратаря на „Странджанец“, но топката така и не влетя в мрежата. В края на срещата „Локомотив“ получи право да изпълни втора дузпа, която бе реализирана от Тошко Георгиев, оформяйки крайното 5:0 за бургазлии.

В следващия си двубой на 23 октомври, „Локомотив“ излиза като гост на „Черноморец 1919“ (Бургас) в дербито на „А“ ОФГ – Бургас.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]