Край на сагата: След като мениджърът му го предлагал наляво-надясно, Каранга се завръща на „Армията“! Ето кога

0

Фернандо Каранга се прибира в София във вторник, за да се включи в подготовката на ЦСКА, съобщи източник от ръководството на „червените“ за „24 часа“. Нападателят се забави с връщането си в България, като първо бе лансирана версията, че има имотни проблеми.

Мениджърът на Каранга обяви бъдещето му: Иска да остане, но…

Още преди два месеца обаче мениджърът му се заел да изкара повече пари от него и започнал да го предлага наляво и надясно. Разбира се, оферти за нападател от класата на Каранга не липсвали. Съпругата му Карла също решила, че България не е толкова привлекателна като дестинация и започнала да го атакува.

Китайци изригнаха: Лъжи! Няма да привличаме никакъв Каранга!

Ръководството на ЦСКА извади български паспорт на нападателя, което обаче предизвикало още повече спекулации, защото той се явява гражданин на ЕС. Това го прави привлекателен за всички първенства в съюза плюс тези на Швейцария и Турция, където има облекчения за такива играчи.

Каранга се обясни в любов на феновете на ЦСКА: Нито за момент не съм помислял да ви напусна! Идвам си

В крайна сметка Каранга се е съгласил да се прибере в София и да се включи в лагера на ЦСКА в Сандански. Каранга започна да пусна и снимки от различни нощни клубове в Бразилия, докато решаваше имотните си „проблеми“.

Все още не е ясно как ще се процедира с нападателя, ако той продължи да упорства за трансфер. Последните данни са, че се е успокоил. Карла също вече мислела по друг начин.

Полският шампион напира за Десподов

Липсата на Каранга ще бъде фатална за тима на Стамен Белчев, защото, когато той не играеше, отборът направи няколко изключително слаби мача. Съдиите също го нарочиха, като позволяват доста свободна игра срещу бразилеца, а когато той реши да отвърне, следва картон. Заради това е постоянно заплашен от наказание.

Паро за Каранга: Да го продават, без да се замислят! Извива ръцете на клуба

Густаво Кулма пък вече се прибра в Колумбия, където ще играе за местен отбор. Той се оказа четвъртият чужденец от страна извън ЕС и просто нямаше място в състава на ЦСКА за пролетта.

В близките дни към отбора ще се присъедини крило с европейски паспорт, като преговорите са пред приключване.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]