Каранга се обясни в любов на феновете на ЦСКА: Нито за момент не съм помислял да ви напусна! Идвам си

0

Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга се завръща в тима и ще се включи в подготовката на „червените“ за пролетния полусезон. Това стана ясно от общия профил на бразилския нападател и съпругата му в социалните мрежи. В емоционално обръщение към феновете Каранга сподели, че нито за момент не си е помислял да напусне отбора и няма търпение всички заедно да продължат борбата към титлата. „София, идвам си“, написа в края на публикацията Каранга.

Ето и пълния текст на поста, публикуван както във facebook, така и в Instagram:

Скъпи приятели, фенове на ЦСКА! Прочетох доста сайтове, които написаха откровено нелепи и неверни информации за мен! Искам да уверя всички вас, най-великата публика, че нито за момент не съм помислял да ви напусна! От първия си ден тук заобичах този клуб с цялото си сърце и до последния ми ден тук ще се боря за това, което обещах, да стана шампион и да играя в Европа с червения екип! Обичам ЦСКА, обичам вас и това никога няма да се промени! Наясно съм,че такава любов няма да намеря почти никъде, затова през пролетта продължаваме заедно борбата към 32-ата!! САМО ЦСКА до края на света! Нямам търпение да ви видя отново с червени шалчета и знамена в ръка!!

София, идвам си!


Написаното би трябвало да сложи край на неяснотата около бъдещето на водача при стрелците в Първа лига. Както е известно, той не се появи за началото на подготовката и това провокира много спекулации. Старши треньорът Стамен Белчев заяви, че лично е разрешил на бразилеца да закъснее с няколко дни, но в медиите се появиха твърдения, че нападателят отказва да се прибере в България и настоява да бъде продаден.

В турската преса имаше информации за интерес към Каранга от страна на гранда Бешикташ. Китайският Чанчун Ятай също бе спряган за претендент за подписа на голаджията, но оттам категорично отрекоха.

sportal.bg

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]