Коя е тя? Кристиано Роналдо изневери на бременната си приятелка с нея (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

0
-
-

Футболната звезда Кристиано Роналдо е изневерил на бременната си приятелка Джорджина Родригес със своя сънародничка.Става дума за 21-годишната Наташа София, известна в Португалия с участието си в програмата „Love on Top“, информира „TV Guia“.

Пред изданието Наташа разкрива, че сама е направила първата стъпка, като е изпратила предизвикателно съобщение през „Инстаграм“ на звездата на Реал (Мадрид). За нейна изненада е получила отговор от Роналдо. Малко по малко нещата се задълбочили.

„Още от самото начало исках да имам връзка с него. Никога не съм вярвала, че е гей, но бях изненадана, че ми отговори“, признава Наташа.

Двамата са имали няколко неуспешни опити за среща, но такава в крайна сметка се е състояла в хотел. Брюнетката описва прекараната нощ с футболната звезда като „доста интензивна и гореща“.

Красавицата допълва, че Кристиано Роналдо е платил 300 евро за нейното такси и е поискал да й даде допълнителна парична сума, която тя отказала. Въпреки нейното желание двамата да се видят отново, футболистът я е блокирал в „Инстаграм“ и не приема никакви контакти с Наташа София.

Източник: Блиц Спорт