Каранга шокиран от тежка оферта

0

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е получил изключително примамлива оферта от португалският гранд Бенфика. Голмайсторът на родното първенство е оценен на 3 милиона евро като заплатата му ще е 100 хиляди на месец, отново във валута на Еврозоната. До този момент това е най-сериозното предложение за закупуване на Каранга.

Футболистът прави фурор с представянето си и вече е отбелязал 17 гола за ЦСКА. Освен всичко друго той е и комплексен нападател , който не се крие и върши изключително много черна работа. Това го прави особено ценен за съвременния футбол , който изисква сериозна физическа подготовка и отлични функционални показатели.

Както е известно, обаче от ръководството на ЦСКА излязоха с декларация, че няма да бъдат продавани основни играчи през зимата. Изключение бе направено с Антон Недялков, който замина за САЩ. За Каранга обаче вероятността да бъде продаден граничи с нулата. Ако и той си замине от „Армията“, то „червените“ ще бъдат сериозно отслабени в битката за титлата с Лудогорец, която се очаква да бъде доста ожесточена.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]