Делио Роси поиска футболист на Реал Мадрид

1

Наставникът на Левски Делио Роси иска да има в редиците си играч от дублиращия състав на Реал Мадрид. Такъв слух, който обаче няма реално потвърждение, витае около „Герена“. Според мълвата става въпрос за 21-годишен защитник, който според италианския спец ще засили класата на отбора.

Собственикът на „синия“ клуб Спас Русев пък бил готов да отдели нужната сума за заплата, която няма да бъде по-малко от 40 хиляди евро на месец. Ако изобщо слуховете имат нещо общо с реалността, то футболистът най-вероятно първоначално ще бъде привлечен под наем до края на сезона и ако всичко е наред, след това може да бъде откупен.

Делио Роси държи да бъде направена качествена селекция и да бъдат привлечени футболисти, които ще вдигат нивото на тима. Спас Русев също показва сериозна ангажираност с клуба и желание да възроди с гръм и трясък заспалия в последните години столичен гранд.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ал. Миланов
Ал. Миланов
6 години по-рано

Пак защитник ли ? Дано да е като Яблонски поне , да вкарва голове във всеки мач , че … !