Илия Димитров: Левски е отборът на сърцето ми! Изпитвам огромна радост като вкарам на ЦСКА (ВИДЕО)

0

Школата на Левски винаги се е славела със създаването на добри нападатели. Един от последните голаджии, тръгнали от „Герена“, е Илия Димитров. Момчето от Дупница, родено през 1996 година е един от светлите лъчи за феновете на Левски, които го виждат като новия голям нападател на клуба. През този сезон Димитров е под наем в Локомотив София, а за „железничарите“ вече вкара 9 гола, нещо което го кара да мечтае да се завърне в своя дом и пак да носи фланелката с легендарния № 9 в Левски.

„Чувствам се добре. Тренирам добре. Старая се всеки ден, но не мога да кажа, че съм готов за елита. Още може би ми е рано да се върна в Левски и затова работя всеки ден, старая се и се надявам за в бъдеще да се върна там, където ми е мястото.

В Левски в момента има много нападатели и за мен бе нужно да играя всеки мач, за да трупам игрови минути и да вкарвам голове. За мен беше много важно да дойда в Локомотив, където се чувствам уникално.

Имах други варианти, но мисля, че мястото ми е в Локомотив на този етап, защото ми подадоха ръка и съм задължен да им помогна, с каквото мога. Затова избрах да дойда тук.

Беше ми странно и с нетърпение чаках тази контрола, защото ми беше важно да играя с отбори като Левски, срещу които пък да се доказвам. За мен беше удоволствие да играя с хората, с които съм тренирал.

Получи се хубава контрола. Мисля, че стояхме равностойно до първия гол в 70-та минута. Изпитах наистина удоволствие, че съм се върнал на „Герена“. Хората помнят, че съм бил част от клуба, че съм все още част от „сините“ и че някой ден ще се върна.

Искам да се върна на „Герена“ някой ден, когато съм готов и да облека отново синята фланелка. Аз съм юноша на клуба и това е отборът на сърцето ми.

Мачовете с ЦСКА ми бяха един от любимите. В такива мачове ми се случваше да вкарвам ключовия гол и изпитвах огромна радост. За мен е изключително вдъхновение да вкарвам гол в такъв мач в присъствието на семейството ми.

Целите ми са да помогна на Локомотив, за да влезе в А група и ако ръководството на Левски иска да се върна, аз ще се върна“, каза юношата на Левски за предаването „Спорт в обектива“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]