Изкушават треньор на ЦСКА с 60 бона на месец

0
-
-

Треньорът по документи на Стяуа Илие Думитреску разкри пред румънското издание „DiGi Sport“, че е говорил с шефа на клуба Джджи Бекали за привличането на нов кондиционен треньор. Причината е, че Стяуа изпитва проблеми във физическо естество, което пречи на тима да играе еднакво добре в Лига Европа и първенството. Грандът завърши есента на второ място на 2 точки зад лидера ЧФР Клуж.

ЦСКА втори в Европа в престижна класация

„Заплатата на един отличен кондиционен треньор е около 30 000 евро (60 000 лева). Такъв без никакво съмнение е Томас Нойберт, който сега работи в България. Докато той беше в тима заедно с Лауренциу Регекампф, Стяуа стигна до 1/8-финал на Лига Европа, отстранявайки Аякс“, коментира Думитреску.

Стойчо Стоилов: Ако ЦСКА не стане шампион, причините няма да са спортно-технически! Цената на Каранга е умопомрачаваща (ВИДЕО)

„Подготовката ни е много сложна и е новост в цяла Европа“, заявява Томас Нойберт. „Той е една от тайните на Регекампф. Тренировките са специални и реално физическият треньор има огромна важност. Определено има някои тайни неща“, коментира Пол Пап, бивш защитник на Стяуа.

Каранга обещал да се върне – вижте кога

Макар и Илие Думитреску и Николае Дика, който реално е треньор на Стяуа, да искат да върнат Нойберт в Букурещ, това може да се случи доста трудно, пише „Меридиан мач“. Видно е, че „червените“ стоят много добре физически, заради което са само на точка от Лудогорец и го изхвърлиха от турнира за Купата на България.

Китайски гигант налива 15 милиона в ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]