Стойчо Стоилов: Ако ЦСКА не стане шампион, причините няма да са спортно-технически! Цената на Каранга е умопомрачаваща (ВИДЕО)

3
-
-

Битката за титлата няма да бъде решена по честен път. Това сподели за NOVA главният мениджър на ЦСКА, Стойчо Стоилов, според когото Лудогорец оказва влияние на съдиите.

Каранга обещал да се върне – вижте кога

„Откакто съм в ЦСКА никога не е била честна битката. Сигурен съм в едно, ако ЦСКА не стане шампион, причините няма да са спортно-технически“, смята Стойчо Стоилов.

Според Стоилов на реферите се оказва натиск, а показателно за това е положителното им представяне в Европа за сметка на честите им грешки по българските терени.

Китайски гигант налива 15 милиона в ЦСКА

„Виждам, че има добри отзиви като свирят в УЕФА, доволни са от тях в Европа, в България не им се получават нещата, предполагам, че не са спортно технически причините, щом на едното място свириш добре, а на другото имаш проблеми”, коментира генералният мениджър на „червените“.

Като пример в тази посока Стоилов изтъкна Георги Кабаков, който трябваше да бъде определен за съдия на годината. Заради решенията си на мача ЦСКА – Лудогорец обаче, арбитърът не стана номер едно за 2017-а, а в последния момент за такъв бе определен Станислав Тодоров.

ЦСКА търси купувач на Кулма

„Как се променя това 2-3 дни преди церемонията? Само един мач ли е решаващ? Това е показателно как се натискат съдиите. Аз не знам един Георги Караманджуков каква длъжност има в Лудогорец и защо си е подал оставката след нашия мач с Лудогорец? Това се говори във футболните среди”, разкри Стоилов.

Той коментира и думите на президента на БФС, Борислав Михайлов, която заяви, че „трима-четирима души оказват натиск на съдиите чрез подставени лица”.

„Щом той е казал, да си направи разследване, да се види кой ги натиска тези съдии”, каза Стойчо Стоилов.

„Червен“ десант в Стара Загора

Той заяви още, че ЦСКА иска да разчита на най-добрите си футболисти в борбата за титлата и на този етап не планира да се разделя с голмайстора си, Фернандо Каранга.

„Нямаме желание да го продадем. Има много сериозен интерес, но в клуба няма постъпила оферта. Не искам да коментирам цифри, но цената е много висока. Ако се стигне по някакъв начин до трансфер, цената ще е умопомрачителна за българския пазар”, коментира главният мениджър на ЦСКА.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
ivan
ivan
6 години по-рано

Ти колко си прост, не е истина.

Iv. Iliev
Iv. Iliev
6 години по-рано
Reply to  ivan

Че от едно оранжево прасе какво очакваш? Висок интелект ли? Ама не виновен той! Полицаят е виновен, че не стреля по-точно

До iliev
До iliev
6 години по-рано

Ти просто си идийот. Поредното просто Говедо.