Избраха Илиана Раева за БГ модна икона

0
-
-

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева бе избрана за БГ модна икона. Тя бе номинирана заедно с още няколко дами от шоубизнеса.

„Благодаря на проф. Любомир Стойков и академията за мода на България, че ме номинира в тази престижна класация, в която критериите са изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация! За мен това е огромно признание и чест. Благодаря на всички, които гласуваха онлайн и ме избраха мен“, каза Илиана Раева по време на награждаването.

„Няма по-престижна награда от тази на хората! Благодаря на майка ми и баща ми, че са ме създали такава. Благодаря на семейството ми, че ме изпълва с любов, вяра, смелост и вдъхновение. Благодаря на колежките ми от художествената гимнастика и прекрасните момичета от националните отбори, че ежедневно ме зареждат с надежда, красота и мечти. Благодаря на всички, които се грижат за моята визия, влагайки всеки път любов и сърце, а те са – стилист Марина Петкова, фризьори – Неви Митева и Николай Иванов – Нико, гримьори – Аделина Цанева, Радослава Рашева и Георги Русев. Благодаря много на модна къща MANIAC и модна къща Берна Фешън“, завърши Илиана Раева.