Зидан след грандиозния резил: Естествено, че аз ще съм на пейката срещу ПСЖ! Кого очаквате да видите там?

0

Зинедин Зидан е уверен, че няма да бъде уволнен, въпреки грандиозния резил с Леганес. „Белите“ паднаха с 1:2 у дома и отпаднаха на четвъртфиналите за Купата на Краля.

Чутовен резил за Реал! Леганес изхвърли „Белия балет“ насред „Бернабеу“ (ВИДЕО)

„Толкова много съм ядосан, че не мога да го опиша. Нямахме право да отпадаме, особено след хубавия резултат в първия мач. Отговорността обаче е изцяло моя. Футболистите знаят какво направиха, но аз съм треньорът, аз трябва да намирам решенията.

Арестуваха обвинен в пране на пари футболен бос

Няма как да обвиня играчите си. Те се опитваха до последно. Играеха, тичаха, държаха топката. Може би зле, но се опитваха. Те имат част от вината, защото са на терена, но пълната отговорност е за мен, защото аз съм треньорът.

Сити плати над 60 млн. за централен защитник

Естествено, че аз ще съм на пейката в мачовете с Пари Сен Жермен, вие кого очаквате да видите там? Това е повече от ясно. Аз съм треньорът, аз трябва да намеря решенията и да се справя със ситуацията.

И, честно казано, решенията ги намираме, но недостатъчно често, недостатъчно регулярно. Трябва просто да приема ситуацията и да се боря, както съм правил винаги. Ще продължа да работя и да търся изход“, коментира Зидан.

Венгер взима бивш защитник на Юнайтед

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]