Зелена легенда с невероятна оферта от Африка

0

Легендата на Нефтохимик Станислав Жеков-Тачо, който в момента носи екипа на Поморие е получил оферта от много екзотична държава. Български мениджър го е свързал с федерацията на Габон. От там са му предложили да сключи договор за две години като футболист с местния Мангаспорт. Заплатата, която му се предлага е много добра, като в офертата има опция и за продължаване на кариерата там като треньор. Тачо все още не е дал отговор, защото иска добре да премисли предложението.

Иначе преди три години той игра в с много голям успех в първенството на Индонезия. През миналата година спаси Нефтохимик от изпадане, отбелязвайки изключително важни голове във възлови мачове, но по непонятни причини, след края на сезона не му беше предложен договор. Сега той носи екипа на Поморие, където се наложи като един от тарторите на отбора.

Станислав Жеков е последният играещ футболист от последното златно поколение на Нефтохимик. Той беше част от силния тим от края на 90-те години и е ритал редом с легенди като Илия Груев, Станимир Димитров, Митко Трендафилов, Благо Митрев, Малин Орачев, Милен Георгиев, Тодор Киселичков, Веско Бранимиров и др.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК