Звездна селекция за Локомотив Бургас

4

Новакът Локомотив Бургас прави ударна селекция. В тима като играчи са привлечени Радостин Кишишев и Милен Георгиев. Те са новите звездни попълнения и трансферни удари.В състава играят още футболисти като Костадин Джамбазов, Стоян Ненов, Благо Митрев и др. Отборът се движи на трето място в А областна група.

От щаба на бургаския клуб обявиха, че няма поставена цел влизане в третия ешелон. Бюджетът на клуба се осигурява от компанията Съдърланд и няколко малки спонсора. Базата на тима се намира на стадион Лазур. През лятото беше взето под наем помощното игрище до източната трибуна, като само за месец в него бяха инвестирани над 100 хиляди лева. Сега то е в отлично състояние, като на него подготовка водят и малките „железничари“ от ДЮШ на клуба.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
АНАЛНОнимен
АНАЛНОнимен
7 години по-рано

Инвестирани по полека 😀 Tерена беше обновен от федерацията по ръгби за провеждащото се първенство и СЪДЪРЛАНД както и онзи сладур БАРБАТА не са дали 1ст.

Mangal
Mangal
7 години по-рано

Това е най голямата шайка разбойници!!!

Levski
Levski
7 години по-рано

Локомотив Бургас е предходника на Нефтохимик. Тва им е истинският отбор, но защо го правят отделно нз. Понеже Джамбаза не успя в Нафатата и го изгониха сега си направи отборче от ветерани. Ей не се спряхте с тия отборчета на гола поляна и без фенове……Видяхме ги Лудогорец с тия платени играчи и фенове до къде могат да го докарат най много до 0-6

БАРСАМЕН
БАРСАМЕН
7 години по-рано

В тоя Локомотив Бургас бая се играе черно тото