Етър се изправя срещу носителя на Купата на Литва

0

Стана ясен и четвъртият съперник на Етър по време на лагера в Анталия. На 30 януари болярите срещат литовския Стумбрас Каунас, пише „Тема спорт“. Отборът е настоящ носител на Купата на Литва, като на финала би Жалгирис с 1:0, и ще играе през лятото в Лига Европа, а преди това му предстои и мач за Суперкупата срещу шампиона Судува. Стумбрас е на седмо място в първенството на своята страна.

Етър преговаря с играл в Черноморец и Локо (Сф) юноша на ПСЖ

Още три мача ще изиграят етърци в Анталия. На 23 януари те срещат полския Лех Познан, на 27 януари играят с Железничар Сараево, а последната проверка е срещу Олимпия Любляна на 2 февруари. Ден по-късно отборът се прибира в България.

Бивш нападател на Левски взима в Румъния играл в Етър

Тук са предвидени още две контроли, като първата е в четвъртък от 14:30 ч. с Верея в Мъглиж, а на 10 февруари на стадион „Ивайло“ болярите приемат Литекс, когато е и официалното представяне на отбора. В сряда от 11:00 часа Красимир Балъков ще даде пресконференция. Официалният му дебют начело на. Етър ще е на 17 февруари срещу Септември Сф.

Защитници се прибраха в Етър

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]