Енрике и Пинто тренират наравно със съотборниците си

0

След два дни почивка ЦСКА започна подготовка за последния шампионатен мач за годината, информира официалният сайт на „армейците“. В неделя (10-ти декември) червените приемат отбора на Берое в мач от XX кръг на Първа професионална лига. Срещата е от 17:00 часа на стадион „Българска армия“.

Юноша на ЦСКА разказа за преживения кошмар на „Армията“

Това ще бъде вторият и последен мач без публика – наказание, наложено от ДК на БФС. Момчетата на старши треньора Стамен Белчев са максимално мотивирани да спечелят последните два двубоя за годината и да затвърдят доброто си представяне от началото на сезона.

Обрат: ЦСКА се разделя с героя от Разград

В тренировката днес се включиха всички футболисти без трайно контузения Александър Георгиев. Енрике Рафаел и Рубен Пинто участваха наравно със своите съотборници. Енрике беше заменен принудително в мача с Витоша (Бистрица), а Пинто отпадна от групата в последният момент. Стойчо Атанасов продължава да се готви по индивидуална програма.

ЦСКА праща още двама в Литекс, търси отбор и на натирен при юношите

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]