Дъжд застигна Лудогорец в Турция

0

Проливен дъжд мъчи Лудогорец на лагера в турския курорт Белек. Вечерната тренировка в четвъртък се е провела на помощното игрище на хотел „Корнелия“ вместо на централния терен, който е бил обилно наводнен. Напук на екстремните обстоятелства Димитър Димитров и помощниците му са провели пълно 90-минутно занимание.

Младокът Светослав Ковачев не тренира от два дни заради вирусно заболяване. Талантливият халф ще се включи, макар и на облекчен режим, от днес. Всички останали играчи в лагера са здрави.

Скромна селекция в Лудогорец

Деветимата бразилци в „Лудогорец“, които закъсняха за началото на подготовката заради 24-часови самолетни неволи, ще преминат медицински прегледи в частна клиника в Белек в събота вместо в понеделник.

Треньорът Димитър Димитров е пожелал по най-бързия начин да получи цялостна представа за моментното състояние на всички свои футболисти. В неделя Херо ще даде половин ден почивка на играчите. / „24 часа“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]