Дунав чака терени от Румния и Турция

0

Малките помощни игрища зад вратите на стадион „Дунав“ ще бъдат оборудвани с изкуствена настилка от Турция. До края на следващата седмица се очаква и основният терен да бъде покрит с тревни чимове от Румъния, пише „Тема спорт“. Както е известно, на стадион „Дунав“ ще се помещава базата на драконите. Така русенци най-после ще могат да се подготвят при условия, отговарящи на един елитен тим. Очаква се базата да е готова за началото на пролетния дял.

Това бе основният проблем, за който бившият наставник Веселин Великов алармираше най-много. В момента драконите тренират на терен в село Сливо поле и на този на Русенския университет, който е в трагично състояние.

Медицинският щаб на Дунав обяви, че всички футболисти са здрави и ще са на линия за контролата в Букурещ с елитния Конкордия днес от 13:00 часа, с изключение на трайно контузения Красимир Станоев. След двубоя с Берое в Стара Загора в последния кръг преди паузата имаше съмнения за контузия на вратаря Станислав Антонов, но след направен ядрено-магнитен резонанс стана ясно, че всичко с него е наред. Антонов ще се включи в тренировките на отбора от следващата седмица и ще бъде на линия за двубоя на драконите с Черно море в Русе на 19 ноември от 12:30 часа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]