Драми в Ботев, феновете снеха доверието си към ръководството

0
-
-

Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) и обединени фракции „Бултрас“ излязоха с позиция, в която заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев, което на практика е собственик на „жълто-черните“, и оперативното ръководство на футболния клуб. Двете организации в същото време обявиха пълната си подкрепа към спортно-техническото ръководство.

Причината за негодуванието на запалянковците е продължаващото протакане на подновяването на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“.

Декларацията на феновете на Ботев:

„Уважаеми ботевисти, приятели, изминаха повече от три години, откакто любимият ни клуб и верните му привърженици са далеч от дома си. Три години, изпълнени с очаквания, дати, инвеститори, обещания, срещи, разяснения, цесии и какво ли още не. Липсваха единствено реалните действия и резултати.

Опитахме се да контактуваме с хората, поели ангажимент за завръщането ни на стадион „Христо Ботев“ и разрешаването на основните пречки за това. Молихме, писахме покани, искахме да знаем какво се случва. Не получихме нито един смислен отговор, дори напоследък не получихме и желание за среща. Може би, защото обещанията свършиха. Свърши и нашето търпение.

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) и обединени фракции „Бултрас“ застават пред вас с цялата си отговорност и загриженост за съдбата на любимия ни клуб и заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев и оперативното ръководство на футболния клуб.

Разбрахме, че има начини. Разбрахме, че има неизползвани възможности, разбрахме, че няма достатъчно хора в тези ръководства, подготвени и всеотдайни за постигане на основната и единствена цел – завръщането ни на стадион „Христо Ботев“.

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) и обединени фракции „Бултрас“ изразяват пълната си подкрепа към треньорското ръководство и футболистите от отбора и заявяват, че застават напълно и всеотдайно зад тях преди предстоящите важни битки на футболния терен.

КПБП
Бултрас

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК