Драма в Благоевград разлюля яко стола на Генчев: 5 гола, обрат за 93 секунди и полет на „орлетата“ (ВИДЕО)

0

Пирин стигна до изключително драматична победа като домакин на Етър. „Орлетата“ се наложиха с 3:2, след като на полувремето изоставаха с 0:1. Според различни информации, този мач може да се окаже последен за Станислав Генчев начело на „виолетовите“.

В началните минути на мача Христо Иванов трябваше да се намесва, след удар на Станислав Костов. В 35-ата минута „болярите“ поведоха. Мощен изстрел на Цветомир Тодоров срещна гредата. Топката обаче попадна у Ерик Почански, който без проблеми откри резултата. В 42-ата минута Етър по чудо не удвои аванса си, след като Почански не успя да засече добре от непосредствена близост центриране на Георги Сърмов.

Втората част започна ударно за Пирин. В 51-ата минута Румен Сандев изравни, а 93 секунди по-късно Станислав Костов бе изведен сам срещу вратаря и направи пълен обрат в резултата. В 64-ата минута Иван Стоянов бе фаулиран в наказателното поле, за което бе отсъдена дузпа. От бялата точка потърпевшият бе безпогрешен за 2:2. В 76-ата минута Конър Хендерсън центрира отляво, топката стигна до Станислав Костов, който на почти празна врата оформи крайното 3:2. В 86-ата минута Пламен Гълъбов получи втори жълт и съответно червен картон, оставяйки отбора си с човек по-малко на терена до края на мача.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]