Домусчиев предложи невероятна заплата на Херо

3

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е отправил страхотна оферта на Димитър Димитров – Херо. Той е готов да даде цялата спортно-техническа власт с изключително изгодни финансови условия. Заплата на Херо ще бъде в размер на 1,5 милиона лева на година. Това означва около 130 хиляди лева на месец. Такива пари не е получавал нито един български треньор в родното първенство, а и нито един треньор като цяло у нас. Заплатата на Красимир Балъков в Черноморец беше 100 хиляди лева на месец.

Към възнаграждението на Херо са включени и много сериозни бонуси. Ако вкара отбора в групите на Шампионска лига той ще получи 200 хиляди евро премия.За всяка точка в лигата ще получава личен бонус по 25 хиляди евро. За Лига Европа също премиите са впечатляващи. При шампионска титла на България сумата е 100 хиляди евро. Отделно Херо ще разполага и със солидна сума за селекция плюс много добър социален пакет, включващ медицинско обслужване, карти с намаления за различни обекти и магазини. В офертата е включен и служебен автомобил, безлимитен телефон и разкошна къща, която се намира край Разград.

В момента бургаският треньор води Иртиш Казахстан. Договорът му обаче изтича през месец ноември. Офертата на Домусчиев е Димитър Димитров да поеме отбора през зимата, да направи подготовка и през лятото да е сглобил нов много силен състав. Отговорът на Херо все още не е ясен.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Нафта
Нафта
6 години по-рано

Стига сте го вдигали тоя некъдърник. Страхливец и комичен треньор

поморие
поморие
6 години по-рано

И накрая отборът ще фалира като Митко-събевото мега изобретение.

майстора на късия разказ
майстора на късия разказ
6 години по-рано

Забравили сте да добавите и за един Боинг 747,който ще му е на разположение денонощно на разградското летище и за една сувалка
,с която ще ходи на почивка до луната.