Депутатите отсвириха Любо Пенев

0

Кандидат президентът за шеф на БФС Любо Пенев и дясната му ръка Ники Илиев трябваше да се срещнат с представители на Парламентарната комисия по децата, младежта и спорта, за да представят платформата си. „Меридиан Мач“ обаче научи, че на събитието е присъствал единствено представителят на „Обединени патриоти“ Славчо Атанасов. Не е имало депутати нито от ГЕРБ, нито от БСП, нито от ДПС. Чичовото и Ники Илиев вече представиха на пресконференция проекта си за промени във футбола, впечатлил най-вече с някои абсурдни предложения или с вече въведени от БФС практики. Без особен успех преминава и обиколката на Любо из страната преди Конгреса на 16 февруари.

Човек на Любо Пенев пускал опашати лъжи

Специалистът Александър Станков заяви пред Диема, че вижда Боби Михайлов като явния фаворит на предстоящите избори.

„Ивайло Дражев аз не го считам за сериозен кандидат, макар да се познавам с него и… моите уважения, както се казва. Бих казал, че когато тръгваше да се кандидатира за президент на БФС, според мен Любо подходи малко по-емоционално. Трябва да се извърви един дълъг път първо, да се подготви по-добре, да направи по-ясна стратегия. Той малко прибързано реши да се кандидатира“, каза бившият треньор на ЦСКА.

Сашо Станков: В България идват бразилци с по 2-3 мача на плажа! Кандидатурата на Пенев няма тежест (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]