Гонят Белчев, ако не бие Левски

0

Мачът Левски – ЦСКА-София не е с толкова голям залог на пръв поглед, тъй като той ще реши най-много битката за второто място, която едва ли топли много феновете. Не така стои ситуацията оба­че с един конкретен човек в двата щаба – Стамен Белчев. На „Армията“ усилено се говори, че той има ултиматум за задължителна побе­да. Само при три точки ще има няка­къв шанс да запази поста си и след лято­то. Дори и победа не му дава големи га­ранции, но загуба ще направи невъзможно оставането му. От­както е поел „червените“, той е водил ЦСКА-София на два пъти срещу Лудогорец и веднъж срещу Левски. От трите дербита той е взел едва една точка, кое­то притеснява ръко­водството. Ако и се­га не успее да вземе голям мач, със си­гурност си стяга ба­гажа след края на се­зона.

Ако развоят на дербито е твърде лош за ЦСКА-София и тимът падне с разгромна разлика, Бел­чев ще си стегне ба­гажа още утре вечер.

Както е известно, през този сезон ти­мът бе воден още от Христо Янев и Еду­ард Йорданеску. Чет­върти наставник в рамките на една го­дина ще си е малък рекорд.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК