В Дунав чакат сенегалци и бразилец

0

ФК Дунав (Русе) ще играе утре контролен мач с Ботев (Гълъбово). Двубоят е от 13.00 часа на стадиона в „Царева ливада“. След мача ще стане ясно дали ще бъде подписан договор с 20-годишния сръбски халф Александър Митрович, който е на проби в русенския клуб, съобщи изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков.

Дунав обяви пет контроли в Турция

Със сигурност за лагера в Анталия, който ще се състои от 20 януари до 4 февруари тази година, заминават 21 футболисти. Треньорът Малин Орачев ще може да разчита на всички налични играчи в състава – вратарите Станислав Антонов, Мартин Луков и Борислав Начев, защитниците Михаил Милчев, Петър Патев, Олексей Ларин, Христо Лемперов, Христо Попадийн, Преслав Петров и Мартин Ковачев, полузащитниците Диян Димов, Божидар Васев, Бранимир Костадинов, Васил Шопов, Красимир Станоев, Бирсент Карагарен, Карлос Едуардо, Юлиан Ненов и Благовест Ленков и нападателите Димитър Георгиев и Сонер Хюсеин.

Селекцията в Дунав продължава, Орачев обезпокоен за атаката

По време на подготовката се очакват двама или трима нови футболисти да се присъединят към отбора, за да бъдат тествани. Става дума за двама сенегалци и бразилец.

В Турция русенци ще изиграят пет контролни мача – на 22 януари срещу Санкт Пьолтен (Австрия), на 25 януари с Кайсар (Казахстан), на 27 януари с Черноморец Одеса (Украйна), на 31 януари с Криля Советов (Русия) и на 3 февруари с Шинник (Русия).

След като се завърнат от лагера, дунавци ще изиграят още две контроли – на 7 февруари с Несебър и на 10 февруари с Лудогорец 2.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]