Виана вкарва 250 хил. евро в касата на Ботев, вече му търсят заместник

0

Новият хит в атаката на Ботев Фернандо Виана е оценен от ръководството на 250 000 евро. „Жълто-черните“ искат да вземат за него поне толкова, колкото осчетоводиха от сделката с Лудогорец за Жоао Пауло. Според „Меридиан Мач“ още през зимата се очакват изходящи трансфери, а най-голям интерес има към бразилския нападател и към френското крило Доде Н’Донгала. Ясен е и клубът, който към днешна дата проявява най-сериозен интерес към Фернандо Виана. Това е турският Бурсаспор. Ако нападателят задържи постоянството в доброто си представяне и продължи да играе силно за Ботев, няма да е проблем турците да удовлетворят исканията на шефовете и да платят четвърт милион евро.

Агентът, който доведе при пловдивчани и Жоао Пауло, и Виана, а и още няколко от най-класните чужденци в състава на Белия -Иво Димов вече се е наел със задачата да намери подходящ заместник на нападателя. Той също ще дойде при „канарчетата“ без трансферна сума и ще се опита да развие добра кариера в Европа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]