Венци контрира: Без Домусчиев, на стадиона в Разград ще пасат овце и ще се провеждат мазните борби

0

След като откъм Разград долетя депеша срещу Венцеслав Стефанов, която медии разпространиха като „писмо на фенове на Лудогорец“, президентът на Славия върна топката в полето на словесния си опонент с отговор.

По-рано в четвъртък текстът бе публикуван (неподписан от фенклуб, както е традицията) и в него имаше ирония към боса на „белите“ и шест предложения към него. Ето избрано:

„…Г-н Стефанов има право да излиза на терена и да отсъжда картони, дузпи и наказателни присъди на футболистите (затвор и изтезания по собствено усмотрение)…

…Г-н Стефанов назначава Митьо Пищова за негов заместник в БФС, все пак е редно когато отсъства, хората да не се тревожат, че българския футболен гуру го няма..“

Отговорът на президента на Славия пред Sportnamasa.com не закъсня:

„Ясно е, че не коментираме писмо от феновете, а такова, което е писано от определен човек. Само ще кажа, че той трябва да целува ръка на собственика на клуба за това, което прави в Разград.

Защото ако го няма благодетеля на клуба им, на този стадион ще пасат овце и ще се провеждат мазните борби.

Следващият път, ако ще пишат нещо срещу мен, да го напише някой по-талантлив. И този, който го е писал от името на феновете, им създава лоша репутация и на тях. Това искам да им кажа на хората от Разград.

Много се съмнявам феновете там да са доволни да гледат на терена в своя отбор само латиноси и нито един български играч.

Та това е моят отговор – за български футбол бих говорил с хора, които са наясно по темата, а не такива, които се упражняват в писане.“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК