Венци захапа Лудогорец: И в сняг можем да играем! Не сме като едни други, чиито бразилци не можели и плачат

0

„За футбол не ми се говори, вижте какво е времето навън, но няма време да се отлагат мачове“, обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „Меридиан Мач“. „Белите“ приемат Черно море от 15,00 часа.„Кога ще играем? Няма кога, а и моите играчи са подготвени за всичко. Могат и в кал, както и в сняг. Не сме като едни други, чийто бразилци не можели и плачат“, продължи той.

„Надявам се, че „Васил Левски“ ще бъде почистен за мача. Все пак за какво им плащаме наем? Нали това им е работата на Национална спортна база“, отсече босът на Славия.

Той взе отношение и за грозните сцени на „Лаута“ в неделя. „Отдавна съм казал мнението си за агитките. Но вчера се видя ясно едно нещо само полиция трябва да охранява мачовете. Трябва да се сложи край на тези експерименти с частните охранители. Какво стана с тези, които вилнееха, когато се появиха палките? Прибраха се!“, категоричен бе Венцеслав Стефанов.

„Дай Боже, да доживеем тези времена, когато ще се спазват законите“, завърши президентът на Славия.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]