Васил Панайотов: Горд съм, че съм част от Левски

0

Халфът на Левски – Васил Панайотов, спечели наградата на Пресклуб България за най-добър играч в 18-ия кръг на Първа лига. Футболистът вкара два гола за победата на „сините“ с 4:0 при гостуването на Дунав в средата на миналата седмица.

Прохазка продължава да пише история в Левски, настигна Гарра и Гари

„Искам да видя отбора на първото място в края на сезона. Не е нужно приказки, нужна е работа. Предстои ни много да се трудим. Последните мачове показахме едно добро ниво, но трябва да го затвърдим и трябва да има постоянство. Лично аз се старая да съм пълноценен в тренировките, да се развивам, да давам всичко от себе си, ако треньорът ми гласува доверие“, заяви Панайотов.

Левски си заплю защитник на Жадното

„Мачът срещу Дунав за Купата на България ще е по-различен от този за първенство. Хубаво е, когато има конкуренция, аз гледам да се развивам. Не съм говорил за нов договор, горд съм, че съм част от Левски“, добави футболистът.

Спас Русев развърза мощно кесията! Поне трима с визитката на Обертан акостират на „Герена“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]