БФС: Само два стадиона могат да приемат мачове на националите, „Лазур“ вече не покрива критериите

0
-
-

Изпълнителният директор на БФС Павел Колев заяви, че само два стадиона в България отговарят на критериите на УЕФА за провеждане на официалните домакински мачове на националния отбор. Това са „Васил Левски“ в София и „Лудогорец Арена“ в Разград. Той добави, че в централата още не са обсъждани варианти част от срещите на трикольори-те да се играят извън столицата, пише „Тема спорт“. Има такава опция още през март, когато се очаква да приемем Румъния за контрола в Разград.

Другият стадион, който доскоро отговаряше на изискванията на УЕФА – „Лазур“ в Бургас, вече не покрива новите критерии. Той добави, че преди няколко години е съществувал реален вариант част от мачовете на България да се провеждат на стадиона в Стара Загора.

Изпълнителният директор на БФС гарантира, че България ще изиграе две контроли през март – на 23-и и 26-и, като съвсем скоро ще станат официално ясни и съперниците.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]