Брутален разпад в школата на Локомотив

0
-
-

Още един футболист е напуснал тима на Локомотив Пловдив до 16 години, воден от Георги Недевски. Става въпрос за Кристиян Бекиров, който е решил да се завърне в Марица, от където бе привлечен в началото на сезона. Младежът ще играе в тима до 19 години на кършиакалии и се превръща в третият играч, който напуска този отбор на Локомотив само в рамките на няколко дни. Припомняме ви, че Иво Кръстев и Петър Шилев преминаха в Ботев Пд. Преди това пък тима бе напуснат от Алекс Колев и Кристиян Костадинов.

Днес тимът на Георги Недевски, който преди 3 дни се завърна от Турция, където замина, защото предпочете да помага на друг набор в международен турнир, игра приятелска среща със Сокол Марково набор 2001. Двете формации завършиха 1:1 (снимки в галерията), а в Локо разполагаха само с 3 смени. Припомняме ви още, че докато чакаха своя треньор да се върне от южната ни съседка, младите футболисти пропуснаха да тренират 3 дни (събота, неделя и понеделник).

Дали това е причината поредният играч на Недевски да реши да смени отбора си, можем само да гадаем. При всички положения обаче оставаме на мнение, че школата на Локомотив Пловдив в лицето на старши-треньора и шефа й Иван Маринов се отнесоха несериозно към тези футболисти, неосигурявайки им заместници, с които да не прекъсват зимната си подготовка преди подновяването на шампионата.
Глас.бг