Белмонт остава на пейката, двама се завръщат сред титулярите

0
-
-

Французинът Давид Белмонт отново ще седне на резервната скамейка на Левски. 21-годишният полузащитник направи дебюта си за сините в заключителните минути на двубоя със Септември на „Герена“, който бе спечелен с 2:0, пише „Тема спорт“. След това халфът бе титуляр в 1/16-финала за Купата на България срещу втородивизионния Ботев Гълъбово. В началото бившият футболист на Дижон се понрави с отиграванията си, но физическите сили го напуснаха бързо. От кондиционното му състояние има още много какво да се желае. Това е и причината Делио Роси да го задраска от стартовата единайсеторка за гостуването на Берое. Мачът в Стара Загора е в понеделник, 25 септември, от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Сблъсъкът е много важен за Левски. Възпитаниците на Делио Роси нямат право на грешка, за да не изостават прекалено много от върха в класирането. Наставникът все още не е решил дали срещу заралии да заложи на исландския централен бранител Холмар Ейолфсон, който стартира във вторник.

Вчера италианският треньор получи добри новини. На пълни обороти започнаха да се подготвят Милош Цветкович и Габриел Обертан. Двамата взеха участие във всички упражнения, а след това се включиха и в двустранната игра. В нея те се представиха на ниво. Цветкович и Обертан лекуваха контузии, които им попречиха да вземат участие в 1/16-финала за купата. Сърбинът имаше травма в прасеца. Обертан пък почувства болки в областта на адукторите срещу Септември и бе заменен в самия край на двубоя -малко преди това той реализира първото си попадение за Левски.

Аут за мача в Стара Загора е Мики Орачев. Той започна като ляв бек срещу Ботев Гълъбово, но получи травма в кръста. Заради нея бе заменен на почивката.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК