Балъков поема цялата власт в Етър

0
-
-

Красимир Балъков ще получи изключително голяма власт в Етър, но няма да е треньор на отбора, пише „Тема Спорт“. Начело на тима от Велико Търново остава Станислав Генчев.

Бала ще заеме пост, който ще бъде формулиран като спортен директор или като главен мениджър. Той ще има основна роля в спортно-техническия процес, ще има последната дума по селекцията и подготовката на тима.

Етър прибира голмайстор на Пирин

Легендата на българския футбол ще седи и на треньорската скамейка по време на мачовете. Не е изключено през пролетната част от шампионата треньорът Станислав Генчев да използва неговия лиценз, а не както беше до момента – този на Иван Вутов, който най-вероятно ще напусне.

Не е изключено да си тръгне и друг от асистентите на Генчев – Мирослав Иванов-Деко. Илиян Киряков и треньорът на вратарите Калоян Чакъров ще останат.

До дни става ясно бъдещето на Етър

Официално новината за промяната при „болярите“ ще бъде обявена утре. За 13:00 часа в четвъртък е насрочена пресконференция на стадион „Ивайло“. Вчера Балъков е имал среща с част от клубната управа на „виолетовите“. Част от разговорите е била договорка, че легендарният футболист ще може да напусне при първата изгодна оферта от чужбина.

Етър подписва с бивш играч на Черноморец

Стана ясно, че е планиран лагер в Анталия с 4 контроли. Ще има поне още три проверки у нас преди подновяването на първенството.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]