Този път ЦСКА не бива да се оправдава само със съдията

1

ЦСКА завърши наравно 1:1 срещу Ботев Пловдив насред стадион Българска армия. А след мача „червеното“ ръководство поиска оставката на съдийския шеф Петър Петров. Защо, господа от Борисовата градина? Защо не погледнете първо в собствената си къща, преди да искате нещо от останалите? Днес ЦСКА не игра. Това е истината. ЦСКА се оказа изключително зависим от Фернандо Каранга и днес при отсъствието му си пролича резултатът. Заместникът му Кевин Кубемба с нищо не показа, че има място на „червения“ килим. Останалите в офанзивен план също.

На „Армията“ нямат право да се оправдават със съдията. Не и в този мач, в който ЦСКА не игра нищо. Дузпа за Ботев Пловдив имаше, но истината е, че имаше и такава срещу Манолев. Но не реферът е виновен за равния резултат. Ако „червените“ бяха играли така, както срещу Лудогорец, щяха да победят и Ботев. Всъщност, не смятат ли в ЦСКА, че тази издънка е двойно по-голяма от всяка останала. Защото в предишния кръг надвиха Лудогорец и постигнаха наистина изключителен успех. Да, ама какво от това, когато в следващия кръг си направил равен у дома срещу Ботев Пловдив.

Нали това е идеята на психологическото предимство. След победа във важния мач с Лудогорец да полетиш и в следващия, а не да свиеш крила и да се изложиш. Феновете на ЦСКА също не очакваха подобна издънка, не и точно днес в домакински мач след онзи добър успех в Разград преди няколко дни. Така че реферът не ощети толкова много „армейците“, колкото се случваше в предишни мачове. И не реферът е виновен за днешния равен на тима. Прав е Стамен Белчев, който за пореден път направи добър коментар. Не искам да коментирам, не съм видял ситуацията. Прави впечатление, че наставникът винаги е сдържан и не търси оправдание на друго място, на което не трябва. Нека така постъпват и шефовете на ЦСКА.

БЛИЦ

1 КОМЕНТАР

  1. Случайно или не,ама „независимия“ Н.Ал.спомена за някаква тумба лумба в Разград,да поясни ако иска на неразбралите го.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук