Невиждано в историята на вековния Левски! „Сините“ с рекорд +18

0
-
-

След станалото обичайно и традиционно януарско зацикляне, зимната селекция на Левски продължава с пълна сила. В рамките на два дни Краси Иванов позира с ръкостискане и фланелка първо с бразилеца Паулиньо, а след това и със сънародника му Ривалдиньо. Привличането на тези двамата счупи някои клубни рекорди. Паулиньо ще е 15-ят чужденец, който ще облече синия екип през този сезон, което е върхово постижение в историята на Левски.

Черната сила в бивш отбор на любим „син“ треньор

С идването на сина на легендата на Барселона — Ривалдо, пък станахме свидетели на още нещо невиждано. Той е 18-ят нов футболист на „сините“ за този сезон. Това е с един повече от абсолютния връх записан през 2015/16. Тогава треньор на отбора беше Стойчо Стоев. Селекцията отново вървеше бавно и на първата тренировка, за да се получи някаква що годе нормална бройка играчи, групата бе запълнена с един куп юноши. След това обаче лека-полека започнаха  да прииждат нови  хора – 7 през лятото, три в хода на сезона, а още седем пристигнаха през зимата, за да се оформи крайната бройка до 17.

Рошу призна: Водим преговори

Ривалдиньо е 18-ят от лятото насам, като по всичко личи, че рекордът, поставен тази зима, ще придобива още по-внушителни измерения. Това е така, защото едва ли синът на Ривалдо ще бъде последният нов, който ръководството на Левски привлича през този трансферен прозорец. Остава да видим колко още нови ще дойдат, но е сигурно, че колкото и да са, този рекорд вероятно още много години няма да бъде подобрен. А и едва ли това е необходимо за доброто на отбора, защото практиката е показала, че голямото текучество рядко води до добри резултати.

„Меридиан мач“

Един ден на Левски в Малта (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]