Черната сила в бивш отбор на любим „син“ треньор

0
-
-

Левски постигна договорка за продажбата на нападателя Жуниор Мапуку, за чийто трансфер единствено KotaSport.com информира своите читатели. Ако нападателят издържи медицинските прегледи, то правата му ще преминат в китайския втородивизионен Шъдзяджуан Евър Брайт, пише „Тема спорт“. Треньор на този тим бе и бившият наставник на Левски Ясен Петров (2014-2016 г.). Той успя да вкара отбора в елита.

Рошу призна: Водим преговори

За 28-годишния конгоанец сините ще получат около 500 хиляди евро. Никак нелоша сума, като се има предвид, че те го привлякоха през лятото като свободен агент от Берое. С парите от нападателя „сините“ ще финансират взимането на още двама нови играчи – ляв бек и халф.

Един ден на Левски в Малта (ВИДЕО)

След като в събота вечерта Жуниор Мапуку не тренира с Левски, вчера играчът се сбогува със сините, които са на лагер в Малта, и се прибра в България. Той отлетя за Япония, където днес ще премине медицински прегледи. Ако всичко е наред, нападателят ще подпише договор с китайците.

Проблеми за Левски преди утрешната контрола

Условията, които те му предлагат, са много по-добри от тези по споразумението му с Левски. Той вече е уточнил личните си условия по договора. Вмомента Шъдзяджуан се намира на трето място в китайската втора дивизия и се бори за промоция е елита.

Спас Русев развързва кесията! Португалец сигурен за Левски

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]