Ето колко събра благотворителното парти на Николай Дюлгеров (СНИМКИ)

0
-
-

Близо 4000 лева бяха събрани на благотворителното парти по повод рождения ден на футболиста на Нефтохимик Николай Дюлгеров. Сумата ще бъде дарена на Дом за медико-социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов“ в град Бургас. Идеята и цялостната организация бе на половинката на полузащитника Мария Уаит.

Над 50 гости, сред които всички съотборници на Дюлгеров от Нефтохимик, както и треньорският щаб на Нафтата присъстваха на благотворителното събитие, което се проведе във ВИП залата на Мол „Галерия“ в Бургас. Гостите бяха посрещнати от прекрасна атмосфера, качествени питиета и кетъринг. По време на партито бе проведена и тобмола, като бяха раздадени екипи на Христо Стоичков, Емо Костадинов, Борислав Михайлов, Радостин Кишишев, Ивелин Попов, Владимир Манчев и много други. Всички присъстващи се обединиха около идеята, че подобни благотворителни мероприятия трябва да се превърнат в традиция. Пожеланията към рожденика Дюлгеров бяха за по-малко контузии и повече победи с Нефтохимик.

„Благодаря на всички присъстващи и на всички, които дариха средства. Надявам се да превърнем това в традиция, за да може все повече нуждаещи се да получават нашата помощ. Това е едно добро начало, дано имаме и последователи“, заяви организаторката на събитието Мария Уаит.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

loading...