Звездата на Славия: Отдалечавам се от Китай! Ако ЦСКА 1948 ме иска…

0
galin ivanov

Националът Галин Иванов, който е на подготовка със Славия в Турция, даде интервю за Sportal.bg. Звездата на „белите“ взе дейно участие в контролата с полския Миедж, загубена от тима на Златомир Загорчич с 1:2. Ето какво каза Галин в Алания:

– След контролата с поляците беше доста ядосан. Кое те ядоса така?
– Бях афектиран от играта и резултата. Никога не обичам да губя, макар и мачът да е просто контрола. Надявам се в следващите срещи да се представим по-добре!

– Оставаш ли в Славия и през пролетта?
– Все още нищо не се знае. Разбрах се със Славия да отида на лагер и да се готвя с отбора, вместо да го правя самостоятелно в София. Скоро ще стане ясно къде ще играя.

– Доколко са верни твърденията за твой трансфер в Китай?
– Има истина. Интересът съществува. Доколкото знам, треньорът ме е харесал, но засега нещата там са в застой и по-скоро се отдалечавам от Китай.

– Верен ли е слухът, че ЦСКА 1948 проявява интерес към теб?
– Има интерес от тях, но не знам колко е сериозен. Засега не са показали, че чак толкова ме искат в състава си. Ако ме искат, трябва да го покажат (смее се).

– Как ще изглежда Славия с новите попълнения Радослав Кирилов и Дарко Тасевски?
– Знаете, че не обичам да коментирам колеги и сега няма да го направя. Има си треньори, щом са решили да ги вземат, значи така е правилно. А за Славия се надявам да спечели колкото се може повече мачове.

– Как виждаш шансовете ни в групата за Евро 2020?
– Трябва да стоим здраво стъпили на земята. Смятам, че имаме своите шансове. Показахме добри неща в Лигата на нациите. За себе си мога да кажа, че се раздавам докрай и съм горд, че съм част от националния отбор.