Звездата на Берое вся смут

0
villa88

Колумбийската звезда на Берое – Себастиан Вия – вся сериозен смут в редиците на Берое, след като получи травма на една от последните тренировки на тима. Вчера той не тренираше с основната група и се подготвяше на облекчен режим. Очаква се днес треньорът Ачиари в последния момент да реши дали да го включи в титулярния състав. Берое приема Локомотив Пловдив в най-важния си мач от редовния сезон.

В същото време нападателят се отърва от един от съдебните проблеми в Аржентина. Съдът в Аржентина прие документите за постигнато извънсъдебно споразумение между бившия ас на Бока Хуниорс и Тамара Долдан, която беше завела дело срещу него за изнасилване. Тя обаче е получила парично обезщетение от футболиста и е оттеглила показанията си, пише colombia.as.com. Изданието отбелязва, че държавното обвинение в Аржентина може да продължи разследването при обжалване, но е малко вероятно да го направи, защото Себастиан Вия е колумбиец. В Аржентина има още едно дело срещу Вия – от бившата му половинка Даниел Кортес. По него той е осъден на 2 години и един месец затвор. Присъдата може да стане ефективна, ако той не спазва определени задължения.

Именно заради сериозните си проблеми с властите в Аржентина като футболист на гранда Бока Хуниорс, Себастиан Вия направи сензационен трансфер в Берое срещу нищожна трансферна сума. В момента цената на Вия се движи около 4 милиона евро, което го прави най-скъпия футболист на пазара у нас. Почти сигурно е, че той ще бъде продаден след края на сезона и така ще бъдат решени всички финансови проблеми на старозагорския клуб./ „Мач Телеграф“

Обрат: Аматьорски клуб оттегли жалбата си срещу Гонзо и му пожела успех