Звезда на Левски гостува на популярен бургазлия, гушна бебето му (СНИМКИ)

0

Стаси гостува в дома на известния бургазлия Кирил Евтимов ден преди заминаването на подготвителния лагер на Левски в Сандански. Най-прогресиращият български футболист за 2019 година дори публикува няколко снимки в социалната мрежа. Звездата на „сините“ отново беше много щастлив в компанията на Андрейчо, на когото не за първи път се радва.

Стаси се запозна с бебето на Кирил Евтимов малко след раждането му, след което го е виждал на живо още няколко пъти. Нещо повече – Иванов е убеден, че Андрейчо му е на кадем. Доказателството е попадението, което вкара във вратата на ЦСКА-София при равенството 2:2 на 1 септември. Ден преди дербито тогава той отново прекара няколко часа в компанията на бебето, след което се разписа във вратата на „армейците“.

Сега Стаси отново черпи сили и вдъхновение от любимеца си. Надява се Андрейчо да продължи да му бъде на кадем и да направи силен пролетен полусезон.

При гостуването в дома на Евтимов вчера, талантът е успял да се докосне и до ценната фланелка на легендата Емил Костадинов.

„С голям интерес се запозна с богатата ми колекция фланелки. Особено впечатлен остана от екипа на Емо Костадинов, с който той вкара последния гол за България на световни финали – при загубата с 1:6 от Испания на Мондиала във Франция през 1998 г.“, разказа Евтимов, който желае много успехи на Станислав Иванов.