Живко Атанасов: Горе сме и продължаваме да се борим

0
jivko atanasov
-
-

Централният защитник на Черно море Живко Атанасов коментира победата с 1:0 срещу ЦСКА. Именно той вкара решителния гол в мрежата на „армейците“. Бранителят сподели, че често се шегува, че неговите голове винаги са значими. По думите му Черно море има много силен колектив и много добър треньор и затова успява да е конкурентен на ЦСКА и Лудогорец.

„Благодаря на феновете, които дойдоха и напълниха стадиона. Супер атмосфера. Радвам се, че излязохме победители“, започна Атанасов.

„Вкарвал съм на един финал в Италия в Серия C. Този гол също е доста важен. Аз се шегувам с приятели, че моите голове винаги са значими. Винаги накрая на мача. Нямам за 4:0 в 60-а минута“, продължи той.

„Така се случи днес. По принцип във футбола се използват заучени положения. Някой на първа греда отклонява топката и тези по-назад, ако сме по-будни, можем лесно да отиграем и да реализираме“.

„За мен лично трите точки са много важни. Това е директен съперник. Надявам се да продължи серията. Ако се издъним следващите мачове, тези три точки няма да имат такова значение. Надявам се да са ценни. Горе сме и продължаваме да се борим. Всички сме здрави, отборът е добре, с изключение на едно момче. Стараем се да играем футбол, въпреки че днес не се получи мач с много футболни достойнства. Преборихме се, надявам се да продължи тази серия. Всички сме заедно и целта е ясна“.

„Да погледнем реално. Нашият отбора, в сравнение с тези на ЦСКА и Лудогорец, струва доста по-малко. Да не кажа в пъти по-малко. Излиза се. Играе се 11 срещу 11. Ние пък имаме много добър треньор. Искам да кажа, че въпреки че сме по-евтини като футболисти, имаме силен колектив, който взима връх в повечето ситуации. Съгласен съм с Кройф, че не е виждал торба с пари да играе футбол. Затова ние сме там горе“, каза още Живко Атанасов.