Желанието да се покаже идващата промяна на „Армията“ доведе до „невинни жертви“

0
Снимка: cska.bg
-

Кардиналната промяна, на която болшинството от феновете на ЦСКА-София се надяват и от новата власт анонсираха, все още не е обхванала всички нива в клуба. Желанието да се покаже идващата промяна обаче доведе до „невинни жертви“. Това бяха треньорът на вратарите Стоян Колев и кондиционният специалист Кирил Динчев. Първият с работата си в последните 3 години направи така, че постът под рамката да е единственият сигурен и обезпечен в отбора. Вторият пък натрупа вече солиден стаж в първия отбор, а с работата си с младите червени футболисти в последните две години постави основата на силното им представяне в Югозападната Трета лига и спечелената Купа на БФС, пратила ЦСКА-София в Младежката лига на УЕФА.

Това са кадри, в които червените инвестираха и уцелиха – и двамата оправдаха доверието и се развиваха в своята професия, а работата им дава желания резултат. затова и е странно защо от клуба толкова лесно ги изпуснаха и се разделиха с тях. Млади, амбицирани, с голямо желание и хъс за работа, те имаха място в ЦСКА-София.

Динчев дори вече показа, че може да изчака шанс да се върне в първия отбор, а през това време да е част от дублиращия състав. За Колев също можеше да се намери вариант, за да остане в клуба. В крайна сметка обаче кондиционният специалист вече премина в Славия, а със сигурност и шампионът с ЦСКА от 2003 година скоро ще си намери отбор, защото е един от най-качествените кадри в своята професия у нас./ „Тема спорт“

На „Армията“ се отказали в последния момент от договорен нападател