Здравко: Славия е посредствен отбор с 20 фена! Инжекциите знаем откъде идват в тези отбори

0
-
-

Големият фен на ЦСКА-София – Здравко Желязков от легендарния дует Ритон – сподели пред „Мач Телеграф“ коментара си за равенството на „червените“ със Славия 1:1 в петък и предстоящата битка за Купата с „белите“. Той коментира и разкритията, които направи тарторът на Сектор Г – Иван Велчев – Кюстендилеца.

„Не мога да бъда доволен от изминалото дерби със Славия, защото ни отмениха чист гол. А тия ръгачи играха отново с финансов стимул. Като всички останали, които играят срещу нас. Посредствени футболисти играят на предела на силите си и на границата на грубостта. Това не беше футбол. Вкараха един случаен гол заради наша грешка и изравниха резултата. На нас ни отмениха чисто попадение. Не може така! Славия е посредствен отбор, който има 20 фена. Това е истината. И 1000-годишен клуб да са, фактите са такива. Инжекциите знаем откъде идват в тези посредствени отбори. Те, за да изкарат някой лев, играят на предела на силите си. Какво има да го коментираме. В цялата ни държава положението е такова. Няма да станем шампиони отново. Няма никой да ни допусне“, заяви той.

„Ако отново ни отменят няколко гола, как да вземем мача за Купата със Славия?! Или сега може да има компенсация. Може би ще ни бутнат малко гювеч сега… Разочарован съм от този батак, в който се намираме. В паузата дали ще влезем като лидери, или не – е все едно. Все повече се обезверяват феновете. И то не само тези на ЦСКА. Една голяма част от мачовете имат предизвестен край. Този Станимир Тренчев няма ли кой да го подложи под отговорност. Дори морална?! Как може да се отмени този гол… Ама той може и да не е виновен, защото на ВАР беше сватбеният герой. Мисля, че той е
причината. Пак ще вземе някой да ми се обиди…“, продължи Желязков.

„Не мога да коментирам това, което разкри Иван Кюстендилеца за Тобиас Хайнц. Не съм запознат и не съм свидетел на тези неща. Щом той го казва, значи има основание да го каже. Вероятно знае нещо, което аз не знам. Не мога нищо да коментирам по тази тема“, завърши Желязков.

loading...