Защитник на Лудогорец аут срещу ЦСКА Москва

0
djordan ikoko 1

Заради болки в кръста десният защитник на Лудогорец Джордан Икоко ще про­пусне първия мач от гру­повата фаза на Лига Европа срещу ЦСКА Москва тази вечер от 22 часа в Разград. 25-годишният французин тренираше на облекчен ре­жим и вчера и със сигур­ност ще отпадне от гру­пата, пише „24 часа“.

Наставникът на разградчани Станислав Ген­чев ще определи 18-те за мача едва след днешната тонизираща 40-минутна тренировка. Всички от­паднали ще тренират до­пълнително, за да не из­лизат от ритъм за домакинския мач от първа ли­га срещу „Арда“ в неде­ля.

Групата на „Лудого­рец“ за двубоя срещу ЦСКА Москва няма да излиза на лагер.

Заради липсата на Икоко, титуляр като де­сен защитник ще излезе Сисиньо. На левия фланг без алтернатива е нацио­налът Антон Недялков, след като новопривлече-ният израелски нацио­нал Талеб Тауата няма картотека за мачовете от груповата фаза на Ли­га Европа. Станислав Манолев и Димо Бака­лов също са извън списъ­ка. Почти сигурно с ка­питанската лента на осемкратните ни шам­пиони ще излезе Марселиньо, след като Светос­лав Дяков вероятно ще остане на пейката. За две­те атакуващи позиции по фланговете фаворити са Джоди Лукоки и Вандерсон за сметка на Жоржиньо и Мавис Чибота, съобщиха запознати.

Треньорският щаб на Лудогорец и футболи­стите изгледаха през сед­мицата на видео мачове на съперника си тази ве­чер.

Съдия на мача е 35-го-дишният адвокат от Бос­на и Херцеговина Ирфан Пелито.

Според временния тре­ньор на разградчани Ста­нислав Генчев неговият отбор е фаворит, защото е доста по-опитен от съ­перника. В турнирите то­ва е най-важното, особе­но в първия двубой от груповата фаза.