Заради неяснотата на „Герена“: Левски се размина с оферти за трима!

0

Чуждестранни клубове са оттеглили интереса си към трима играчи на Левски заради неяснотата около бъдещето на сините. Така една от възможностите за попълване на касата на „Герена“ е пропаднала, съобщи Дарик радио. В момента сините се намират в трудна ситуация, след като босовете на клуба не са в България, а генералният спонсор, който е с блокирани смети, не успява да изпълнява поетите ангажименти. Заради това и от Левски бяха обявили, че има вариант да се разделят с част от футболистите си, за да вържат бюджета. По всичко обаче изглежда, че това няма да се случи, въпреки че у нас трансферният пазар затваря в края на месеца.

В момента няма клуб, който да извади пари за играч, който хипотетично ще може да привлече без пари през лятото – това би се случило, ако ситуацията при столичани не се оправи. Сега оперативното ръководство на Левски трябва да продължи да търси други начини да вкара свежи средства в клуба.

От „Герена“ пък обмислят възможността да пуснат по-рано в продажба билетите за 1/4-финала за Купата на България срещу Лудогорец, пише „Тема спорт“. Сблъсъкът е на 5 март, четвъртък, от 19:00 часа на „Герена“ и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Шефовете на сините се надяват стадионът да бъде пълен до краен предел. Приходите пък ще бъдат използвани за плащане на заплати в клуба. Футболистите в момента нямат неполучени месечни възнаграждения, но падежът за ново плащане е утре, 20 февруари. След дербито с ЦСКА-София, изпълнителният директор Павел Колев изрази надежда, че те ще бъдат платени в срок. Предстои да видим дали това ще се случи. Още преди старта на сезона състезателите бяха уведомени за трудната ситуация, в която се намира клубът.